100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD 69PK
Bouwjaar 06-1988 - 08-1992

ABS sensoren BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en ABS Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BEDFORD MIDI Bestelwagen komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDACIALDV.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.