WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD MIDI Bus 2.0 4x4 82PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1992

ABS sensoren BEDFORD MIDI Bus 2.0 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de BEDFORD MIDI Bus 2.0 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD MIDI Bus

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.