100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD RASCAL Open laadbak/ Chassis 1.0 Vierwielaandrijving 46PK
Bouwjaar 07-1986 - 06-1990

ABS sensoren BEDFORD RASCAL Open laadbak/ Chassis 1.0 Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD RASCAL Open laadbak/ Chassis 1.0 Vierwielaandrijving

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLSUZUKILINCOLNLDV. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD RASCAL Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BEDFORD past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.