WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD RASCAL Pick-up 1.0 Vierwielaandrijving 46PK
Bouwjaar 07-1986 - 06-1990

ABS sensoren BEDFORD RASCAL Pick-up 1.0 Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Elke BEDFORD RASCAL Pick-up 1.0 Vierwielaandrijving heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD RASCAL Pick-up.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.