WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren BMW

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS-sensor op uw BMW uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Een losse ABS-sensor voor op het chassis

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.