ABS sensoren BMW

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle bmw abs sensoren op RemOnderdelen.nl