100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Cabriolet (E46) 320 Ci 170 PK
Bouwjaar 09.2000 - 12.2007

ABS sensoren BMW 3 Cabriolet (E46) 320 Ci

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 3 Cabriolet (E46)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30045
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
tot bouwjaar: 09.01
Lengte: 981 mm
sensortype: Passieve sensor
Gewicht: 0,09 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
62% Korting
34,74
91,42
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke BMW 3 Cabriolet (E46) 320 Ci heeft een eigen VIN-nummer. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Vieze ABS-sensoren op uw BMW 3 Cabriolet (E46)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.