WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Cabriolet (E93) 328 i 234PK
Bouwjaar 03-2007 - 12-2013

ABS sensoren BMW 3 Cabriolet (E93) 328 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 3 Cabriolet (E93) 328 i komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 3 Cabriolet (E93), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Vieze ABS-sensoren op uw BMW

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.