100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (E91) 323 i 177PK
Bouwjaar 04-2006 - 06-2007

ABS sensoren BMW 3 Touring (E91) 323 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW 3 Touring (E91)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30269
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 959 mm
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
Laadvermogen: Voor verhoogd laadvermogen
58% Korting
29,66
70,61
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 3 Touring (E91) 323 i. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULANCIABEDFORDLAND ROVERCITROEN. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 3 Touring (E91), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw BMW

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.