100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 7 (E65, E66, E67) 730 i, Li 250PK
Bouwjaar 03-2005 - 07-2008

ABS sensoren BMW 7 (E65, E66, E67) 730 i, Li

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw BMW 7 (E65, E66, E67) 730 i, Li

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.