WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC SRX 3.6 258PK
Bouwjaar 01-2004 - 12-2008

ABS sensoren CADILLAC SRX 3.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CADILLAC SRX 3.6

Wij controleren altijd bij de CADILLAC SRX dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.