100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BLAZER S10 2.8 AWD 113PK
Bouwjaar 10-1982 - 12-1989

ABS sensoren CHEVROLET BLAZER S10 2.8 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke CHEVROLET BLAZER S10 2.8 AWD heeft een eigen VIN-nummer. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET BLAZER S10

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.