WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BLAZER S10 4.3 AWD 162PK
Bouwjaar 10-1986 - 09-1994

ABS sensoren CHEVROLET BLAZER S10 4.3 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET BLAZER S10 4.3 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Rofren, Jurid, TRW, Brembo, ABS, Textar en Bendix

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET BLAZER S10 past. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.