100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET BLAZER S10 2.5 D 110PK
Bouwjaar 10-1994 - 05-2005

ABS sensoren CHEVROLET BLAZER S10 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET BLAZER S10 2.5 D

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET BLAZER S10 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERSAABFIATMITSUBISHIHONDA. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.