100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CAPTIVA 2.4 LPG 136 PK
Bouwjaar 01.2007 - tot heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.4 LPG

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.4 LPG

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

APK-afkeur van ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAEWOOCHEVROLETDACIA. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.