100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET NOVA Sedan 5.7 162PK
Bouwjaar 01-1973 - 12-1979

ABS sensoren CHEVROLET NOVA Sedan 5.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET NOVA Sedan 5.7

Elke CHEVROLET NOVA Sedan heeft een eigen VIN-nummer. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto.