100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET S10 Pick-up 4.3 193PK
Bouwjaar 10-1994 - 12-2004

ABS sensoren CHEVROLET S10 Pick-up 4.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET S10 Pick-up 4.3. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET S10 Pick-up

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.