WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET S10 Pick-up 4.3 4x4 193PK
Bouwjaar 10-1994 - 08-2002

ABS sensoren CHEVROLET S10 Pick-up 4.3 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET S10 Pick-up 4.3 4x4 past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET S10 Pick-up. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gietijzer komt minder veel voor als component.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, TRW, ATE, Brembo, Rofren, Zimmermann en Textar Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw CHEVROLET

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.