WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER NEON 2.0 160PK
Bouwjaar 10-1996 - 09-2000

ABS sensoren CHRYSLER NEON (PL) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw CHRYSLER NEON (PL) 2.0

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER NEON (PL) komen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHRYSLER past. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Rofren, Lucas, TRW, Zimmermann, Pagid en Bendix