WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN AX Electric 34PK
Bouwjaar 04-1993 - 10-1996

ABS sensoren CITROEN AX (ZA-_) Electric

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via overboeking Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN AX (ZA-_) Electric

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABMASERATISUBARUNISSAN. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN AX (ZA-_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN.