WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BX Break 1.4 60PK
Bouwjaar 01-1987 - 01-1992

ABS sensoren CITROEN BX Break (XB-_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN BX Break (XB-_) 1.4

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN BX Break (XB-_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.