100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BX 1.9 Vierwielaandrijving 125PK
Bouwjaar 02-1992 - 06-1994

ABS sensoren CITROEN BX (XB-_) 1.9 Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN BX (XB-_) 1.9 Vierwielaandrijving komen.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN BX (XB-_)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACSAABMERCEDES-BENZCHRYSLERBUICKHONDA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.