WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Stationwagen 1.1 60PK
Bouwjaar 08-1988 - 07-1996

ABS sensoren CITROEN C15 Stationwagen 1.1

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN C15 Stationwagen 1.1

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIPORSCHEMINI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C15 Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.