100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Stationwagen 1.4 60PK
Bouwjaar 05-1987 - 10-1992

ABS sensoren CITROEN C15 Stationwagen 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAGMCMGCHRYSLERPEUGEOT. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN C15 Stationwagen 1.4

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C15 Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.