WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 Grand Picasso I 1.6 16V 140PK
Bouwjaar 07-2008 - 12-2010

ABS sensoren CITROEN C4 Grand Picasso I (UA_) 1.6 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de CITROEN C4 Grand Picasso I (UA_) 1.6 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN C4 Grand Picasso I (UA_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIPONTIACMINIPORSCHEDODGE. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en iDeal De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.