100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 Grand Picasso I 1.6 VTi 120 120PK
Bouwjaar 07-2008 - 08-2013

ABS sensoren CITROEN C4 Grand Picasso I (UA_) 1.6 VTi 120

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN C4 Grand Picasso I (UA_) 1.6 VTi 120

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de CITROEN C4 Grand Picasso I (UA_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLDVLEXUSDAIHATSUBMW.