WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 Picasso I MPV 1.6 THP 140 140PK
Bouwjaar 07-2008 - 08-2013

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 THP 140

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 THP 140

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOGMCMG. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.