100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 Picasso I MPV 1.6 VTi 120 120PK
Bouwjaar 07-2008 - 08-2013

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 VTi 120

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 VTi 120

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACPORSCHEDAIMLER. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.