WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN EVASION MPV 1.8 103PK
Bouwjaar 02-1996 - 12-1996

ABS sensoren CITROEN EVASION MPV (22, U6) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN EVASION MPV (22, U6) 1.8

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN EVASION MPV (22, U6). Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.