WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Bestelwagen 2.5 DT 4x4 103PK
Bouwjaar 10-1996 - 08-1997

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bestelwagen (230L) 2.5 DT 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (230L) 2.5 DT 4x4 komen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (230L)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.