WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis 2.8 HDi 4x4 128PK
Bouwjaar 02-2002 - 06-2006

ABS sensoren CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 HDi 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 HDi 4x4 komen.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244)

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGAUDIPORSCHEPEUGEOT.