100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis 2.0 136PK
Bouwjaar 12-2003 - 10-2006

ABS sensoren CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) 2.0

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN.