100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis 2.0 HDi 110 109PK
Bouwjaar 12-2003 - 10-2006

ABS sensoren CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) 2.0 HDi 110

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30570
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem fabrikant: BOSCH
Voertuigtype: Dispatch
Lengte: 790 mm
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
80,72
192,19
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARFORDLANCIALAMBORGHINI. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) 2.0 HDi 110

Elke CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.