100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN SAXO 1.5 D 58PK
Bouwjaar 07-2001 - 04-2004

ABS sensoren CITROEN SAXO (S0, S1) 1.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CITROEN SAXO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30397
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 740 mm
Gewicht: 0,14 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
58% Korting
26,00
61,91
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN SAXO (S0, S1) 1.5 D. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN SAXO (S0, S1)

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.