WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN XSARA Coupé 2.0 132PK
Bouwjaar 08-1998 - 08-2000

ABS sensoren CITROEN XSARA Coupé (N0) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke CITROEN XSARA Coupé (N0) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN XSARA Coupé (N0) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOLEXUSNISSANOLDSMOBILE.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.