100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren CITROEN XSARA PICASSO (N68)

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je CITROEN XSARA PICASSO uitvoering
Voor welke uitvoering?

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN XSARA PICASSO (N68)

Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bosch, ABS en Zimmermann Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 17:00 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis flacon reiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Giropay
Przelewy24

PostNL
DPD
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.