WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.8 111PK
Bouwjaar 04-1996 - 10-1997

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN ZX (N2) 1.8

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.