WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.8 103PK
Bouwjaar 03-1991 - 10-1997

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via iDeal De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN ZX (N2) 1.8

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN ZX (N2) komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.