WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.9 DT 92PK
Bouwjaar 06-1992 - 06-1994

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 1.9 DT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN ZX (N2) 1.9 DT

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN ZX (N2) past. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.