WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 2.0 166PK
Bouwjaar 09-1996 - 10-1997

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN ZX (N2) 2.0

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij controleren altijd bij de CITROEN ZX (N2) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERHYUNDAIMERCEDES-BENZFERRARI. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.