WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 2.0 122PK
Bouwjaar 07-1994 - 10-1997

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke CITROEN ZX (N2) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Vieze ABS-sensoren op uw CITROEN ZX (N2)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.