ABS sensoren DACIA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw DACIA

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bendix, ABS, ATE, Lucas, Brembo, Rofren, Pagid, TRW en Jurid

Bekijk ook alle dacia abs sensoren op RemOnderdelen.nl