100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DACIA
Gekozen auto:DACIA LODGY 1.5 dCi 90PK
Bouwjaar 03-2012 - heden

ABS sensoren DACIA LODGY (JS_) 1.5 dCi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Elke DACIA LODGY (JS_) 1.5 dCi heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw DACIA LODGY (JS_)

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DACIA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEMASERATINISSANBUICKROVER.