100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DACIA
Gekozen auto:DACIA LODGY 1.6 83PK
Bouwjaar 03-2012 - heden

ABS sensoren DACIA LODGY (JS_) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw DACIA LODGY (JS_) 1.6

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DACIA LODGY (JS_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DACIA komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.