WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO CIELO 1.5 75PK
Bouwjaar 04-1995 - 07-1997

ABS sensoren DAEWOO CIELO 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de DAEWOO CIELO 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO CIELO komen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw DAEWOO

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.