WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO KALOS Sedan 1.4 83PK
Bouwjaar 11-2002 - 12-2004

ABS sensoren DAEWOO KALOS Sedan (KLAS) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw DAEWOO KALOS Sedan (KLAS) 1.4

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSKODAOLDSMOBILEJEEPISUZUPORSCHE. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO KALOS Sedan (KLAS), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.