WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO LEGANZA 2.0 181PK
Bouwjaar 01-2001 - 12-2002

ABS sensoren DAEWOO LEGANZA (KLAV) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSOLDSMOBILEHYUNDAIAUDIOPELCITROEN. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Vieze ABS-sensoren op uw DAEWOO LEGANZA (KLAV) 2.0

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO LEGANZA (KLAV) komen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.