ABS sensoren DAIHATSU

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Vieze ABS-sensoren op uw DAIHATSU

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Pagid, Jurid en Rofren Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Bekijk ook alle daihatsu abs sensoren op RemOnderdelen.nl