WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU TERIOS 1.5 VVT-i 4x4 102PK
Bouwjaar 09-2010 - heden

ABS sensoren DAIHATSU TERIOS (J2_) 1.5 VVT-i 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw DAIHATSU TERIOS (J2_) 1.5 VVT-i 4x4

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU TERIOS (J2_).

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.