100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE CHARGER 2.7 192PK
Bouwjaar 04-2006 - 12-2010

ABS sensoren DODGE CHARGER 2.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE CHARGER 2.7

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DODGE CHARGER past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWCITROENSEAT. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.