WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE CHARGER 6.1 SRT8 431PK
Bouwjaar 09-2005 - 12-2010

ABS sensoren DODGE CHARGER 6.1 SRT8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vieze ABS-sensoren op uw DODGE CHARGER 6.1 SRT8

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE CHARGER komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDADAIHATSUSEATKIA. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de DODGE dealer of de onderdelen passen op uw auto.